Storitve

services

Planning a Fabulous
Event?

testimonials

Clients About Us

Vesela sva, da sva za najin poseben dan za pogostitev izbrala prav Nanin catering. Zahvaljujeva se za izjemno pripravljeno vzdušje ter odlično kulinariko, priporočava vsem!

Lea in Alen

Hvala, za vse od najboljše večerje do popolne dekoracije ter zelo prijazne postrežbe. Lahko sva srečna, da sva za najin dogodek izbrala prav Nanin Catering.

S&A

Devana s svojim smislom za estetiko in umetniško dušo ustvari prostor na poroki kot pravljico prilagojeno vajinim željam. Če se ji prepustite pa vas bo očarala (in ostale svate) s svojimi idejami, ki so neskončne. V kolikor vam je pomembno, da prostor na poroki izžareva vaju, toplino in si želite, da bo ta dan samo vajin v vseh pogledih, potem vam zagotovo ne bo žal, v kolikor izberete Nanin catering za svojo poroko (ali kakšno drugo slavje). Poleg odlično opravljenega dela, še Devana vedno poskrbi, da se zapleti rešijo, preden sploh ugotoviš, da so nastali (tudi če ni njihova krivda ali dolžnost, da jih odpravijo). Midva sva vesela, da sva se odločila zanje. Tako, da toplo priporočava vsem, ki iščete catering, okrasitev prostorov ali kar celotno kombinacijo.

Nina in Boštjan